کرمانشاه می‌تواند قطب تولید ماهیان خاویاری باشد
محل تبلیغات شما


ورود اعضا


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشي رمز عبور؟

عضويت سريع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود




میزان رضایتمندی شما از مطالب سایت:





تبليغات
محل تبلیغات شما

به گزارش خبرگزاری ایسنا، مهندس کیومرث شهبازی در چهارمین کارگروه اقتصادی استان کرمانشاه که با محوریت بررسی آخرین وضعیت پروژه های شیلاتی استان برگزارشد، گفت: این پروژه ها به منظور ایجاد زیرساخت های آبزی پروری در استان اجرا می شوند که با اجرای آنها میزان تولیدات آبزیان استان 6900 تن افزایش خواهد یافت.


وی تعداد این پروژه ها را هفت پروژه و اعتبار عمرانی مورد نیاز آنها را نیز شش میلیارد و 700 میلیون تومان اعلام کرد و ادامه داد: برای اجرای این پروژه ها بیش از 25 میلیارد تومان نیز تسهیلات لازم است.


به گفته این مسئول اجرای این پروژه های آبزی پروری 1550 نفر اشتغالزایی مستقیم و 770 نفر اشتغالزایی غیر مستقیم در پی دارد.


مدیر کل شیلات استان کرمانشاه در ادامه تکمیل تاسیسات زیرساختی فاز دوم مجتمع پرورش ماهی شهدای قصرشیرین را از مهمترین این پروژه ها دانست که از بزرگترین مراکز پرورش ماهی کشور است و به برکت فاز اول آن کرمانشاه رتبه اول تولیدات آبزیان گرمابی را بین استان های غیرساحلی کشور به دست آورده است.


شهبازی مساحت این مجتمع را 8400 هکتارعنوان کرد که از سال 1375 کار ساخت آن آغاز شده و با اجرای فاز اول آن سالانه 2500 تن آبزی در این مجتمع تولید می شود و در صورت مکانیزه شدن امکان افزایش این میزان تا سه هزار تن نیز وجود دارد.


وی با بیان اینکه فاز دوم این مجتمع نیازمند احداث 80 باب مزرعه است، بر لزوم تامین آب و برق و نصب دریچه کانال های آن تاکید کرد.


مدیر کل شیلات استان کرمانشاه معتقد است، با اجرای فاز دوم مجتمع پرورش ماهی شهدای قصرشیرین ظرفیت تولید آن به 3600 تن و در حالت مکانیزه به پنج هزار تن افزایش خواهد یافت.


وی مجموع اعتبارات مورد نیاز برای این پروژه را 12 میلیارد تومان دانست که 10 میلیارد تومان آن از محل تسهیلات است.


شهبازی تاکید کرد: فاز دوم این مجتمع اشتغالزایی مستقیم برای 510 نفر و غیرمستقیم برای 250 نفر را در پی خواهد داشت.


مدیر کل شیلات استان کرمانشاه احداث شبکه جمع آوری فاضلاب روستای سفید برگ را نیز از دیگر پروژه ها عنوان کرد که 2.5 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و اشتغالزایی 30 نفر را به طور مستقیم و 10 نفر را به طور غیر مستقیم در پی خواهد داشت.


شهبازی به مشکلاتی که ورود فاضلاب برای مجتمع پرورش ماهی آبزیان سفید برگ ایجاد کرده اشاره کرد و بر لزوم تغییر مسیر فاضلاب تاکید کرد.


وی با بیان اینکه مدیریت فاضلاب این بخش 45 روز زمان نیاز دارد، خاطرنشان کرد: هم اکنون مزارع این منطقه حق ریختن بچه ماهی ندارند.


وی معتقد است، سفید برگ می تواند یک قطب گردشگری هم باشد.


مدیر کل شیلات استان کرمانشاه با اشاره به پروژه احداث مجتمع پرورش ماهیان خاویاری در منطقه گلین، ظرفیت این طرح را هزار تن در سال دانست که 13 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و 400 نفر مستقیم و 200 نفر غیرمستقیم اشتغالزایی در پی خواهد داشت.


شهبازی آب رودخانه گلین را یکی از ایده آل ترین آب های کشور برای پرورش ماهیان خاویاری دانست.


به گفته این مسئول کرمانشاه پتانسیل تبدیل شدن به قطب تولید ماهیان خاویاری کشور را دارد.


مدیرکل شیلات استان کرمانشاه احداث مجتمع پرورش ماهیان خاویاری سراب گرم را از دیگر طرح ها برشمرد که ظرفیت تولید آن 100 تن، اعتبار مورد نیاز آن 18 میلیارد تومان و اشتغالزایی مستقیم آن 20 نفر و غیر مستقیم آن 10 نفر است.


شهبازی افزود: پروژه دیگر نیز  پرورش ماهیان خاویاری در تنگ منصوری با 200 تن ظرفیت تولید، سه میلیارد تومان اعتبار، 50 نفر اشتغالزایی مستقیم و 25 نفر اشتغالزایی غیرمستقیم است که سود آن نیز به اهالی روستای همان منطقه می رسد.


وی گفت: پروژه دیگر مجتمع پرورش ماهی سردابی در قفس در سد زاگرس است که ظرفیت تولید آن 200 تن، اعتبار آن  دو میلیارد تومان، اشتغالزایی مستقیم آن 40 نفر و اشتغالزایی غیر مستقیم آن 20 نفر است.


به گفته این مسئول پروژه دیگر نیز تکمیل شبکه جمع آوری فاضلاب روستای داریان با یک میلیارد تومان اعتبار، 500 نفر اشتغالزایی مستقیم و 250 نفر اشتغالزایی غیر مستقیم است.


شهبازی هدف از این پروژه ها را استفاده از ظرفیت آب های خصوصا آب های مرزی در تولید گوشت سفید ماهی، ایجاد اشتغال پایدار و فراهم کردن پدافند غیرعامل در مناطق مرزی دانست.

 

گفتنی است: هم اکنون سالانه حدود 15 هزار تن انواع آبزیان در استان کرمانشاه تولید می شود.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:


RSS

Powered By
loxblog.Com